Jospa nyt sitten kokeilisin paremmalla onnella tätä kuvahaasteen toteuttamista, torstaina tein jo oikein hyvän jutun, mutta vuodatus oli ihan eri mieltä kanssani postauksen julkaisusta.

Julistin siis tuossa taannoin kuvahaasteen, ja sain siihen tällä viikolla vielä yhden ehdotuksen lisää. Yllätystyttö halusi nähdä minulta seuraavia asioita:

Meikkipussini sisältö

1916944.jpg

Kuva on hiukan lavastettu, koska meikkini ja muut tarpeet eivät yleensä ole meikkipussissa, vaan kylpyhuoneen seinällä olevassa korissa ja peilihyllyllä. Mutta keräilin tähän nyt ne tavarat, jotka siellä pussissa varmimmin olisivat, jos olisivat. Pussia käytän yleensä vain kun meikit pitää kuljettaa kodin ulkopuolelle.

En ole mikään kovin ahkera purkkejen ja purnukoiden kanssa läträäjä, omistan aika vähän meikkejä ja vielä vähemmän kaikenlaisia muita kaunistautumistuotteita. Varmaan pitäisi jo ymmärtää, että tässä iässä kuuluu pitää huolta itsestään, ja ostaa vaikka se silmänympärysvoide edes.. tai ehkä vaan vanhenen charmantisti rypistyen.

Huonekalu, jonka todennäköisesti heivaan seuraavaksi pois

1916951.jpg

En ole varsinaisesti aikeissa luopua mistäään huonekalustani lähiaikoina, mutta jos joku täältä lähtee, niin seuraavaksi luultavasti tuo kulmakaappi. Ja ihan vain siitä syystä, että se on täällä vain hoidossa ystäväni tilanpuutteen vuoksi.

Eniten käyttämäni keittiötyökalu

1916955.jpg

Sen on pakko olla juustohöylä. Minä rakastan juustoja. Aina kun teen vaikkapa voileipääkin itselleni, niin siinä samalla on pakko laittaa muutava siivu suoraan suuhun. Ja leivällähän juusto kuuluu sinne makkaran alle!

Siinäpä ne. Ja kaikki kuvat aukeaa tietysti klikkaamalla isommiksi.