Tulipa mieleeni yksi pieni tapaus vuosien takaa tuon eilisen meemin ansiosta. Tuossa kun kysyttiin, että olenko ikinä suudellut ketään hetken mielijohteesta (vastaus oli: en), niin muistuipa mieleeni, että minua itseäni on kyllä kerran suudeltu hetken mielijohteesta. Tai ainakin olen aina pitänyt sitä ihan spontaanina tekona.

Meillä oli täällä Tampereella nuorempina sellainen ihan vakiobaari, jossa tuli käytyä joka viikonloppu, koska siellä oli aina "kaikki". Siis ihan yhtä hyvin saatoin viettää koko illan selvinpäinkin, mutta siellä baarissa silti piti hengata. Taisin olla jotain ehkä 25 v. tämän tapauksen aikaan. Olipa sitten yksi sellainen tuttu poika, johon saatoin kyllä olla vähän ihastunutkin, ja yhtenä iltana osuimme yhtäaikaa baaritiskille juomia tilaamaan. Siinä sitten höpöttelimme ja nauroimme jotain tyhjänpäiväistä juomia odotellessa. Kunnes poika sai juomansa ensin, pussasi minua suoraan suulle ja jatkoi matkaansa.

Se oli ihan täysin odottamaton tapahtuma, ja toisaalta jotenkin ihan luonteva siinä tilanteessa, eikä siitä puhuttu ikinä jälkeenpäin. Siitä jäi minulle jotenkin hyvä mieli silloin koko illaksi, ja aina silloin tällöin tapausta näin jälkeenpäin muistaessani en voi muuta kuin hymyillä asialle.

Sittemmin päädyin kyllä samaisen pojan kanssa kerran pussailemaan enemmänkin eräänä toisena iltana, mutta se on taas ihan toinen tarina.