Angela haastoi minut listailemaan asioita.

Lempijuttuja:

-Lempikirja


Taru sormusten herrasta, olen lukenut koko tiiliskiven kolmesti ja luultavasti tulen lukemaan vielä kerran jos toisenkin elämäni aikana. Pidän myös kovasti Anne Tylerin ja Wilbur Smithin kirjoista. Sekä yllätin itsekin itseni, kun alkukankeuden jälkeen Dostojevskin Rikos ja rangaistus koukutti minut pauloihinsa. Linnunradan käsikirja liftareille on myös huippuhauska.


 

-elokuva


Tähän on pakko vastata Taru sormusten herrasta kaikki kolme leffaa, kun on hurahtanut niin on hurahtanut, ei sille mitään voi. Sen lisäksi pidän ainakin Ameliesta, Lahjakkaasta herra Ripleystä ja lähes kaikista Hugh Grantin elokuvista. Ja Pirates of Carribean on hyvä. Kaikki osat oikeastaan siitäkin. Ja vanhat tähtien sodat ja Indiana Jonesit. Ja mitä vielä.. tuntuu, että unohdan nyt jonkun oikeasti hyvän.


 

-musiikki

Pidän aika monenlaisesta musiikista. Enimmäkseen rockista ja metallimusiikista, mutta saatan pitää yksittäisistä kappaleista lähes mistä musiikkityylistä tahansa.


-artisti/bändi

Maj Karma, Charon, Suburban Tribe, Kyyria, Sentenced, Hybrid Children, Led Zeppelin, 30 seconds to Mars, Chris Daughtry, Tehosekoitin, Manic street preachers..


 

-idoli

Olen aika huono idolisoimaan ketään, mutta jos nyt sitten nimeää niitä suosikkimiehiä eli Ylppö, Jared Leto ja Jude Law vaikka näin alkuun. Unohtuiko joku?

 


-biisi

Vaihtelee kausittain. Tällä hetkellä tehokuuntelussa on Lady Day on kuollut (Maj Karma), Tulva (Maj Karma edelleen),  Deep Water (Charon) ja I'll attack (30 seconds to mars).


 

-näyttelijä

Jude Law, Johnny Depp, Hugh Grant, Audrey Tatou ja Cate Blanchett.

 


-tv-sarja

Gilmoren tytöt. Frendit on ikisuosikki, jaksan katsoa aina vaikka ovatkin uusintojen uusintoja mitä televisiosta nykyään tulee. Todistettavasti syyllistä seurasin myös, nyt se taitaa olla taas tauolla. Teho-osastoa seuraan myös.


 

-ruoka

Perunat ja kananmunakastike on yksi all time favouriteni. Pidän myös pinaattikeitosta kananmunalla. Kaaliruuat maistuvat myös. Ja oikeastaan pidän kaikesta hyvästä ruuasta.

 


-suklaa

Olen huono syömään suklaata, jos menisin nyt ostamaan suklaata ostaisin luultavasti Mars-patukan.

 


-karkki

Kaikki kirpeät hedelmäkarkit.

 


-jälkiruoka

Rakastan itsetehtyä rahkaa!


-jäätelö

Mansikka. Tai mango-meloni.

 

-ruoka- ja janojuoma

Ruuan kanssa juon kotona maitoa tai vettä. Kotona yleensä aina maitoa. Janoon juon vettä ja Ekströmsin mansikkasekamehua.


-mehu

Katso edellinen vastaus.

 


-limppari

Tavallinen kokis.


-drinkki

Juon niin vähän drinkkejä, että en osaa sanoa. Jokin makeahko.

 


-mieto alkoholi

Makea päärynäsiideri.

 

-sanonta


En harrasta sanontoja. Ei tule mitään mieleen.

 


-vaate

Kotioloissa jotain mukavaa ja väljää.

 


-maisema


Järvimaisema. Tai maalaismaisema, peltoineen ja taloineen.

 


-paikka kotona

Sänky.

 


-ihminen


Sellainen jonka seurassa on luonteva olla, ystävällinen ja sympaattinen.

 


-ystävä

Sellainen jolle voi puhua mistä vain, luotettava.

 


-muisto

Parhaat muistot ovat lapsuuden kesät mummolassa, en aio edes yrittää eritellä sieltä mitään yksittäistä tapahtumaa. Silloin paistoi aina aurinko ja kaikki olivat onnellisia.

 


-harrastus

Lukeminen.

 


-taulu

Tähän en ehkä osaa vastata, luulen että pidän eniten kauniista maisematauluista, sellaisista joita katsellessa toivoisi pääsevänsä itse tauluun. Mutta en osaa nimetä yhtä taulua.


 

-väri

Sininen ja violetti.


 

-asento

Makuuasento on kyllä ihan paras.

 


-auto

Vanhat kuplavolkkarit on aika ihania.


 

-eläin

Kissa, ehdottomasti. Kaikenlaiset muutkin kissaeläimet, kuten leijonat yms. Ja erityisesti niiden pennut ovat suloisia.


Itse taidan haastaa tällä kertaa tätä Tampere-osastoa, Tiina, Annareetta ja Wille (vaikka onkin vain osa-aika tamperelainen).  Ja kaikki muutkin saavat tietysti jatkaa!