Tää olis taas saanut palkinnon. Sirtsu ojensi tällaisen:

1784483.jpg

Ja mukana oli tietysti säännöt:

Here are the rules
1. Only 5 people are allowed to receive this award. 2. Four dedicated followers of your blog. 3. One has to be new to your blog and live in another part of the world. 4. You must link back to whoever gave you the award
.
Ja suomeksi sanottuna siis
1. Tunnustuksen voi antaa viidelle henkilölle. 2...joista neljä seuraavat blogiasi. 3. Yhden täytyy olla uusi blogissasi ja asua eri paikassa 4. Linkki siihen blogiin, jolta sait tämän tunnustuksen.

Tässä viime aikoina minulla on ollut tapana luistaa tästä palkintojen jaosta, niin ajattelin että nyt otan itseäni niskasta kiinni ja kiittelen vähän ihmisiä itsekin. Tosin venytän vähän sääntöjä, koska mielestäni viisi on äärimmäisen vähäinen ja epäreilu lukema. Niin monta kivaa jäisi muuten palkitsematta. En aio välittää siitäkään onko joku jo saanut tämän toisaalta. Enkä aio myöskään etsiä yhtä muualta olevaa, joka ei ole käynyt blogissani koskaan.

Mutta niihin tunnustuksiin. Tämän hienon palkinnon (sehän on luottokortti, eli teillä on luottoa!) saavat tällä kertaa:

Sirenita (takaisin antajalle)
Mimmu
Wille
Mymskä
Yllätystyttö
Haahis
MH

Eli kaikki te, jotka jaksatte metelöidä kommenttilaatikossani, olette tärkeitä ja teette bloggaamisesta iloisen asian, kiitos teille! Varmaan unohdin nyt jonkun ja se palaa kummittelemaan ja kalvamaan mieltäni myöhemmin..
 
Iloista perjantaita ja viikonloppua niin palkituille kuin ihan kaikille muillekin!