Tämä päivä on mennyt flunssaa potiessa. Kuumetta ei ole, niinkuin ei yleensäkään kun sairastan, mutta muuten ihan veto pois. Ja voi mitenkä se ärsyttääkään, kun ulkona paistaa aurinko täydeltä taivaalta. Ja lämmittää liikaa sohvallekin, kun muutenkin on jo välillä tuskaisan kuuma. Mielestäni ulkona pitäisi olla kurja ja sateinen sää silloin kun itsellänikin on kurja olla!

Olen torkkunutkin välillä ja nähnyt mitä kummallisempia unia. Yhdessä unessa oli Tampereen parhaiden blogityttöjen tapaaminen lähestymässä, kun yhtäkkiä Annikki ilmoitti viestillä olevansa estynyt tulemasta paikalle. Olin asiasta harmistunut, kunnes tajusin, että Annikki oli jostain syystä lähettänyt viestin sellaiseen paikkaan, josta sitä ei lue kukaan muu kuin minä. Ja josta minäkin käyn äärimmäisen harvoin lukemassa viestini. Joten päättelin nerokkaasti, että jos esitän etten ole ikinä sitä koko viestiä lukenutkaan, niin kukaan ei tiedä asiasta mitään ja Annikinkin on pakko tulla paikalle! Melko pettämätön logiikka, eikös.

Nyt jatkan loikoilua. Onneksi Voice (tv) viihdyttää minua edes tunnin mittaisella Disco Ensemble livetaltioinnilla. Tulispas ne taas Tampereellekin liveilemään joskus ihan oikeasti.