Koulukaveri tekstaili kysyäkseen olenko tänään kouluun tulossa. Haki motivaation vahvistusta, kuulemma.  Huvituin. En olekaan siis ainoa, jonka tarvitsee joka päivä erikseen tsempata itsensä lähtemään sinne.

Itseasiassa se menee niin, että joka päivä, kun koulua on, olen vielä töistä kotiin tullessani oikein reipas ja päättäväinen, että tänään onkin mentävä taas kouluun. Sitten kun olen pari tuntia ehtinyt kotona hapantua, niin se laiskuus alkaa kuiskutella aivoissa, että no onko sinne nyt ihan pakko tänään mennä. Ehkä toisaalta olisi hyvä sellainen työ, josta pääsisi vasta neljältä, jolloin kouluun pitäisi mennä suoraan, eikä ehtisi käydä kotona muuttamassa mieltään.

Tänään aion kuitenkin olla ahkera ja mennä. Ihan kohta, itse asiassa.

Lisäilin muutamia uusia blogeja tuonne sivupalkin lukulistalleni. Varmaan sieltä vieläkin puuttuu monta hyvää, mutta onpahan taas vähän lähempänä totuutta.

Ja ystäväiset, ystäväkirja löytyy myös tuolta reunasta! Käykääpäs raapustelemassa sinne jotakin. Eikä ole pakko olla bloginomistaja edes vastatakseen, kaikki kelpaavat mukaan!

876646.jpg