Niin, se musabattle jonka laitoin pystyyn ennen mökille lähtöä.. äänestys on siis päättynyt. Äänestysinnokkuus oli melko laimeata (varmaan kesän syytä, ihmisillä on muutakin tekemistä), mutta voittaja saatiin selville kuitenkin. 3 doors down otti täpärän 3-2 voiton. Vastapuolibändi eli Our lady peace on minulle itsellenikin aika uusi tuttavuus, kuten siellä kommenteissa jo mainitsinkin. Koska American idolsin suosikkini (ja voittaja!) David Cook lauloi yhden biisin tuolta yhtyeeltä niin innostuin tutkailemaan, että mikäs se tuollainen bändi onkaan. Tykästyin. Mutta tässä kuitenkin David Cookin versio kyseisestä kappaleesta.



David Cook - Innocent

Sitten asiasta toiseen, eli säästä valittamiseen. Olen ihan melko varma, että helteet alkavat ensi viikolla. Koska minulta loppuu loma tämän viikon jälkeen. Tai en välttämättä edes kaipaisi helteitä, mutta kun edes paistaisi aurinko ja olisi sellainen 20 astettakin lämmintä. Eikä koko ajan sateen uhkaa niskassa.

Tammerfestitkin alkavat tällä viikolla ja katsoin jo ilolla, että lauantaiksi oli eilen luvattu sateetonta ja kivaa 20+ säätä, mikä olisi mukavaa, koska vanhan kirjastotalon puistossa olisi taas ilmaiskonsertteja, jonne olisi mukava mennä pikniköimään. Mutta mitä näyttää sääennuste tänään lauantaille.. 15 astetta ja vesisadetta! Toivottavasti se vielä muuttuu.

Minä aion tänään saada pestyä ikkunani. Vihdoinkin. Kaksioasumisen varjopuolia on se, kun ikkunoita on niin kamalasti. Varsinkin kun asuu päätyasunnossa, jossa niitä on vielä kolmeen eri suuntaan. Muuten tykkään asunnostani juuri siksi, koska on ihanan valoisaa, mutta tämä pesupuoli.. no ehkä selviän siitä. Pitäkää peukkuja!