Olipas taas reilua näyttää viime yönä varsin realistisen oloisia pussailu-unia. Pussailukaverina Herra B. Eikä ollut ollenkaan huono pussailija! Uskon vakaasti, että totuus olisi vähintään yhtä maukas kuin uni. Pitäisköhän mennä sanomaan sille, että näin tällaista unta ja tahtoisin selvittää, että oliko se kuinka todenmukainen. Tsih tsih.

*****

Joutsenparat ovat seikkaileet aamulla väärillä teillä ja pari poikasta päässyt hengestään, ennenkuin poliisit ovat ehtineet hätiin. Mutta sehän tässä taas ahdistaa, kun tylsät ja tiukkapipoiset ihmiset vetelevät taas tuolla jutun kommenteissa herneitä neniinsä, kun poliisin arvokasta työaikaa on uhrattu mokomaan eläinten pelasteluun. Maanantaiaamuna on varmaan niitä rikoksia jonoksi asti, niin että joku onneton pahoinpitelijä pääsi nyt pälkähästä joutsenten takia.

Ei pitäisi ikinä lukea noita kommentteja, kun useimmiten alkaa savu nousta korvista niiden takia.

*****

Miksei nuo ruohonleikkaajaihmisetkään muuten voi toimittaa tuota hommaansa sillä välin kun olen töissä? En tiedä kumpaa ääntä vihaan enemmän, ruohonleikkuria vai tuota trimmeriä millä ne viimeistelevät hommansa.

Aion simahtaa päivätorkuille heti kun tuo pärinä vaan lakkaa. Ja muutenkin pysyä tämän päivän auringosta pois, tässä on nahkaa käristetty taas niin monena päivänä, että pitää antaa sen levätä välillä. Herkkä nahkani ei kestä niin paljoa, vaikka mieli tekisikin mennä loikoilemaan jonnekin aurinkoon. Mutta kiva kun on kesä ja lämmin!