Olisipa mukavaa olla tuollainen yöeläin, niinkuin Elegia. Hän se saa aina napattua niin upeita kuvia, kun liikkuu silloin kun muut nukkuvat. Maailma olisi kauneimmillaan juuri yöllä ja aikaisin aamulla juuri kun aurinko on nousemaisillaan. Mutta kun elämän rytmiä säätelee tämä työnteon velvollisuus, niin nukkua pitää ihmisen yöllä! Mälsää.

Koska menen töihin kuitenkin kukonlaulun aikaan, niin näen joka aamu bussin ikkunasta kaikkea ihanaa, aamun usvan järven ja golfkentän päällä ja nousevan auringon. Mutta enhän minä ehdi niitä jäädä kuvailemaan. Pitäisi ehkä joskus kiskoa itsensä viikonloppuaamuna ylös ennen aurinkoa ja lähteä kameran kanssa katsomaan maailmaa. Se vaan kummasti vapaa päivinä houkuttaa se lämmin peitto enemmän.

Eli kun ei ole toivoa auringonnousuista, niin tyytykäämme lauantaiseen auringonlaskuun.

854497.jpg

P.S. Kiitos kaikille ystäväkirjaan jo vastanneille!

Sen verran tarkennan, että se kysymys, jossa kysyin että mitä haluaisitte minun kirjoittavan tänne, oli tarkoitettu hauskaksi jutuksi, että olisitte voineet heittää jonkin aiheen ja olisin kirjoittanut siitä sitten yhden postauksen. Mutta kaikki ovat vaan niin tyytyväisiä ja käskevät jatkaa samalla linjalla. :)
Olisi pitänyt ehkä muotoilla kysymys hiukan paremmin.

Tiina sentään tajusi heittää aihetta kehiin, mutta Tiinan ehdotus taisi olla hiukan kyseenalainen ja kaikessa noloudessaan toteuttamiskelvoton.