Voi tuska. Kirjoitapa postaus ja hävitä se loppumetreillä yhdellä ainoalla väärällä näppäimen painalluksella.. Aloitanpa alusta siis, vaikka mieli tekisi repiä vaan hiuksia päästä, omasta siis.

No niin. Tänne on tultu kovasti hakusanoilla "jos pojat tykkää pojista niin ne on silloin homoja". Alkoi melkein loppumaan jo ymmärrys mokomaan hakuun. (Enkä siitä muuten pääse eroon vieläkään, kun taas sen kirjoitin tuohon.) Tänään joku ystävällinen sielu valaisi asiaa omassa kommenttiboksissani, tuolla vanhassa postauksessa.

Siitä riemastuneena ajattelin vähän itsekin guuglailla asiaa, ja sain selville, että on kyse jostain Voice-kanavan toimittajan, Niko Kivelän, ilmeisesti vitsinä tekemästä remixistä Tean Tytöt tykkää -kappaleesta. Kyseistä remixiä ei tunnu löytyvän netistä, eikä edes sanoja siihen. Kuunnelkaa siis Voicea, ehkä sieltä voi onnistua sen vielä kuulemaan. En tiedä. Itse en ole mokomaa koskaan kuullutkaan.

Lisäksi täältä on nyt kovasti haettu tuota Tammerkosken uutta miespatsasta. Sitähän täälläkin pohdittiin kovasti tuossa jokunen aika sitten. Kaikki mitä minä siitä tiedän, löytyy täältä.

Mutta mielenkiintoisin haku tänne on kyllä tällä hetkellä "tammerkoski ufo". Onko Tampereella nähty ufoja? Kenties koskeen on tehnyt pakkolaskun pieni avaruusalus ja koko asia on salattu meiltä kunnon kansalaisilta? Onko täällä nyt liikkeellä ihmisiksi naamioituneita avaruusukkoja? Tarkkaile ympäristöäsi ja lähimmäisiäsi, ei kannata ehkä olla liian varma siitä kuka kukin on!

688265.jpg