Lukiessani tuota suurta sukkakeskustelua Tiinan kommenttilaatikosta, mieleeni muistui yksi asia, joka on pakko jakaa nyt kanssanne.

Kun olin vielä nuori ja kaikkea muuta mukavaa, eli noin parikymppinen, tunsin erään miehenpuolikkaan (no okei, seukkasin sen kanssa) joka ei koskaan, siis ikinä eläessään, ollut ostanut itse itselleen alushousuja elikkäs kalsareita. Siinä oli kai olevinaan jotain äärimmäisen noloa. Äiti oli ostanut sitten pojalleen kalsarit siihen asti. En kyllä minäkään sille alkanut ostamaan vaatteita, vaikka asuttiin samankin katon alla, niin mies sitten liittyi johonkin kirjakerhon tapaiseen bokserikerhoon, mistä posti toi säännöllisin väliajoin kalsareita kotiin.

Samainen mies karttoi myös naisten vaateosastoja kuin ruttoa, jos vaikka jossain marketissa oikaisin naisten vaateosaston poikki, niin hän kiersi osaston muina miehinä käytävää pitkin.

En tiedä ostaako mies nykyään jo itse kalsarinsa, vai onko selvinnyt kolmekymppiseksi asti alusvaateostosneitsyenä.

Mutta koska tämä tarina sai kuitenkin alkunsa sukista, enkä edes omista kuvaa miesten kalsareista, niin lahjoitan iloksenne kuvan räpylöistäni villasukissa made by Tiina-siskonen.

751863.jpg