Tiina oli tehnyt Top 5-listan tämän hetken kovimmista biiseistä, joten pakkohan se oli itsekin tehdä. Tämä ei muuten ole helppoa, voin kertoa!

Nää ois siis viisi sellaista biisiä, mistä tykkään just nyt kovasti, ei välttämättä mitään all time favorite-juttuja siis eikä kaikki ole kovin uusiakaan.

1. Avenged Sevenfold - Afterlife

Tämä alkaa kyllä hyvää vauhtia muodostua kestosuosikiksi, luulen etten ikinä kyllästy tähän kappaleeseen.

Surullista on se, että eilen kun tätä listaa varten aloin katsoa tätä videota youtubesta, niin törmäsin uutiseen, että bändin rumpali oli kuollut maanantaina. Avenged Sevenfoldista on tullut yksi ihan lempibändeistäni, ja niin ikävää kuin yhden jäsenen kuolema onkin, niin toivottavasti yhtyeen tarina ei nyt lopu tähän.

2. AFI - Too Shy To Scream

Tähän bändiin tutustuin aikanaan siten, että etsin youtubesta ihan mitä hyvänsä hyvää sunnuntai-aiheista biisiä. Törmäsin sitten tällaisen itselleni ihan tuntemattoman AFIn kappaleeseen Dancing through sunday, joka kolahti saman tien. Aloin tutkailla yhtyeen tuotantoa hiukan tarkemmin, ja sille tielle jäin. Tämä biisi on bändin uusimmalta, tänä syksynä ilmestyneeltä levyltä.

3. Matthau Mikojan - Shine A Light

Tykkään. En osaa selittää tätä sen kummemmin. Matthau osaa laulaa, tykkään sen äänestä kovasti ja toimii livenäkin! Oon nähnyt. :)

4. Nightwish - Wish I Had An Angel

En ole koskaan ollut mikään Nightwish-fani, mutta olen aina tykännyt tästä biisistä. Ennen joulua katselin Nightwishin End of an era-dvd:n ja se iski taas. Jos minulta kysyttäisiin, niin Marcosta olisi voinut tulla bändin virallinen laulaja Tarja Turusen potkujen jälkeen. Mutta minultahan ei kysytty. Iski tämä kappale silti kuin metrinen halko tämän kesän Sauna Open Airissakin.

5. Nine Inch Nails - Wish

En ole Nine inch nails-fanikaan, mutta erinäisten mutkien kautta tämä biisi päätyi korviini ja jäi sinne.

Bonusbiisi. No Shame - Take The Money And Run

No Shamea ei juuri löydy youtubesta eikä paljon muualtakaan, mutta menkääpä tuosta linkistä bändin kotisivulle ja siitä heti yläkulman soittimesta klikkaatte kakkoskappaleen soimaan. Tai sitten vaihtoehtoisesti se yhdeksäs biisi, Coward. Tai tarkemmin ajatellen.. kuunnelkaa ne kaikki!

 

Oiskos tää ollut nyt tässä. Jos joku tästä innostuu tekemään oman listan, niin kannattaa huikata siitä kommenttilaatikkoon, niin tulen katsomaan.