Minuun on iskenyt pienimuotoinen kirjoituslukko. Tarkoittaa sitä, että en uskalla kirjoittaa ihan kaikkea mitä haluaisin, koska en voi tietää kuka lukee tätä blogia ja kuka ei. Aiemmin, esim. ihastuspojan kanssa olin aivan sataprosenttisen varma, että se ei ainakaan pyöri blogimaailmassa, eihän tuo omistanut edes tietokonetta! Joten ei ollut pelkoa, että eksyisi tänne lukemaan näitä juttuja ja laskemaan yhteen yksi plus yksi.

Nyt en olekaan ihan niin varma, etteikö aina olisi olemassa pienimuotoisia mahdollisuuksia, että joku voisi eksyä tänne tai olla jo eksynyt ja sitten yhtäkkiä tajuta olevansa itse kirjoituksen aiheena. Varsinkin kun blogi-minäni ja facebook-minäni ovat ilmeisen helposti yhdistettävissä toisiinsa, jos vain sattuu molemmissa osumaan oikeisiin paikkoihin.

Silti tekisi ihan vähän mieli hihkua yhdestä mukavasta pojasta ihan täällä live-elämässä. Ja toisesta kauhean kivasta, mukavasta, sympaattisesta, ihan tavallisesta ja erityisesti piristävän normaalista pojasta, johon olen törmännyt tuolla internetin ihmeellisessä maailmassa.. ja johon on valitettavasti välimatkaa useampia satoja kilometrejä. Mutta en hihku kummastakaan. Shhh. Ette ole kuulleet siis mitään.

Joten, harhauttaakseni ajatuksenne muualle, valitan hiukan siitä, että ulkona on kamalan kylmä. Hirmuisen kylmä! Voisiko tulla jo kesä, joooohan?

Iloista viikonjatkoa kaikille!