Minulla oli eilen illalla mielessä hauska juttu, josta ajattelin, että postaan sen heti blogiini, vaikka siitä tulisikin sitten jo toinen postaus samalle päivälle. Sitten muutin mieleni ja päätin säästää sen jutun tälle päivälle. Arvatkaapa vaan muistanko enää mikä se juttu oli? No en! Toivotaan ettei se ollut mitään kovin tärkeää.

Yhden jutun minä muuten opin tuossa viikonloppuna. Minulla on taipumuksia repiä siideripullojen etikettejä samalla kun nautin niiden sisällöstä, ihan sellainen tahdosta riippumaton toiminto jota en oikeastaan edes huomaa tekeväni, kunnes yhtäkkiä etiketit ovat taas riekaleina jossain pöydän kulmalla. No mutta, nythän on sitten niin, että nuo uudet pullojenpalautusautomaatit tunnistavat nuo muoviset puolen litran siideripullot siitä viivakoodista joka on siinä etiketissä. Ja arvaatte varmaan kuinka käy, jos koko etikettiä ei ole olemassakaan. Niinpä. Ei tunnista koko pulloa vaan sylkee sen pihalle.

Viime yönä oli nukkumattikin hukassa. Enkä ilmeisesti ollut edes ainoa joka sitä kaipasi eilen. Sitten kun viimein sain unta, niin rapussa alkoi joku huutomekkala. Jotkut typerät juopuneet ihmiset siellä tietysti tappelivat. Sitten kun sain uudelleen unta, niin näin tosi hämärää unta, jossa oli ainakin halailua ja lähekkäin oloa miespuolisen ihmisen kanssa. Joka ei ollut edes ihastuspoika! Vähän jäi sitten kuitenkin sellainen halausten tarve päälle ja ihastuspoika on ollut kovasti ajatuksissa tänään. Tulisikohan se halailemaan jos oikein nätisti pyytäisin..

1612340.jpg