Tällaisen vaihteeksi ihan oikeasti hauskan meemin löysin Mielisen blogista. Lyhyestä virsi kaunis, sanotaan. Eli ei ole edes kuolettavan pitkä tällä kertaa tämä. Jatkakaa toki kaikki muutkin tätä!

1) Nimeä kolme suosikkieläintäsi.

Kissa - Elämä kissan kanssa on täynnä jännittäviä hetkiä ja iloista mieltä. Jonain päivänä haluan omaan kotiini ihan oman kissan taas.
Orava - Oravat ovat hauskoja pikku otuksia
Lehmä - Kolmas on ehkä pakko olla lehmä, koska aina kun tuolla maailmalla liikkuessa näkee yhtäkkiä tienvarressa lehmiä, niin aina on pakko hihkaista ihastuneena "ammuja!". Tai sitten olen vain ehkä vähän yksinkertainen..

2) Jos saisit olla soitin jossakin biisissä, niin mikä soitin ja missä?

En minä oikeastaan niin välitä niistä soittimista, kun tärkeintä on biiseissä aina se laulajan ääni ja muu sellainen. Jos mikrofoni olisi soitin, niin haluaisin ehdottomasti olla Herra Ylpön mikrofoni. Mikä hyvänsä biisi kelpaa.
Mutta jos on pakko valita joku soitin, niin olisin sitten vaikka Nightwishin Tuomaksen koskettimet (niillä on varmaan joku hieno nimi?). Tuomas saisi näppäillä minua ihan koska vain.

3) Jos kirjoittamisesi olisi rakennus, millainen rakennus se olisi?

Olen melko varma, että oikea vastaus tähän on Pisan kalteva torni. Perustukset vähän heikoissa kantimissa ja koko kyhäelmä on vaarassa kupsahtaa nurin.

Näillä mennään.

829228.jpg829225.jpg