Eilen oli se Maj Karma siis Tammerfesteillä. On se vaan niin hyvä. Jos jollekin on jäänyt vielä epäselväksi, niin Maj Karmahan on siis suomen paras yhtye. En muista kuinka mones näkemäni keikka tämä oli, mutta ensimmäinen kerta ihan eturivissä. Hih. Melkein alkoi aikuista ihmistä teinityttämään siinä, iik ihana Ylppö ihan siinä nenän edessä. Ylppö jalkautui jossain välissä hetkeksi yleisön sekaan, ja sisko mokoma pääsi käsivarsikontaktiin herran kanssa. Vähänks oon nyt kade.

Huomautan tähän väliin, että vaikka Ylppö kutkutteleekin mukavasti miesmakuhermojani, niin se musiikki on silti se pääasia tässä yhtyeessä. Jonka vuoksi tuntuu, että keikat on aina ihan liian lyhyitä, kun eivät ehdi soittaa niitä kaikkia hyviä biisejä. (Kuinkahan pitkä keikka vaadittaisiin, kun soittaisivat kaikki kappaleensa..)

Mutta mitä minä tässä enempää höpisemään, kuvat kertokoon lopun tarinan.

734821.jpg
hetki ennen keikan alkua

734825.jpg
Herra Ylppö

734837.jpg
Ylppö valaisee harmaimmankin päivän

734832.jpg
Häiriö

734847.jpg
J. Savolainen

734835.jpg
K. Kurittu

734839.jpg
Niin lähellä..

734844.jpg
rumpalipoika vihertää

734842.jpg
Rocktähti

Niin, oli siellä sitten se Viikatekin samassa teltassa toisena esiintyjänä. Ihan hyvä, mutta voiko siitä nyt sitten puhua samassa postauksessa Maj Karman kanssa. Eikä siitä ole yhtään kuvaakaan, kun oltiin niin kaukana lavasta silloin.