Niin se vaan päättyi talvilomaviikko ja työt kutsuivat taas tänään. Loma oli mukava, mitä nyt eilen joutui pari tuntia palelemaan ulkona junaa odotellessa, ilmeisesti jonkun neropatin ilkivaltaisen päähänpiston vuoksi. Tiina kirjoitti asiasta jo niin osuvasti, niin en minä jaksa enää sen enempää valittaa siitä.

Mutta oli se kuitenkin kiva palata taas töihinkin ja nähdä työkavereita. Ja ihastuspoikaa, jonka näkemisestä jäi taas jotenkin ihan erityisen hyvä mieli. Ja muutenkin loma tuntui tehneen tehtävänsä, eräskin työkaveri väitti että näytin jotenkin ihan erityisen iloiselta ja reippaalta tänään.

Nyt meinaa vaan väsymys kuitenkin iskeä, joten taidan iskeytyä loppuillaksi sohvalle makuuasentoon katselemaan josko televisiosta tulisi mitään katsomisen arvoista.

P.S. Muokkasin tuossa perjantaina vähän sivupohjaanikin uuteen uskoon, koska joidenkin tekijänoikeusepäselvyyksien vuoksi pohjastani katosi se revontulikuva muille maille. Laitoin sitten ihan itse ottamani kuvan, siihen minulla on ainakin oikeudet.


1305102.jpg

"Muumipeikko mietti hetken talvea. Ehkä talvi oikeastaan johtuikin siitä, että kymmenentuhatta mörköä oli istunut maassa. "