Kaikkia sääoloja uhmaten päätin päivällä lähteä pienelle kävelylle ulos. Eihän sateeseen kuole, varsinkaan jos pukeutuu sopivasti, sekä ottaa sateenvarjon ja positiivisen asenteen mukaan. Ja kas kummaa, sade ei harmittanut sitten yhtään, oli oikein mukava kävelylenkki ja katselin jopa ympärilleni, enkä vain varpaisiini niinkuin useimmat ihmiset näillä ilmoilla. Kumisaappaat tosin olisi ollut kova sana, sellaisia en vaan harmillisesti omista. Asia pitää ehkä korjata ensi tilassa.

694250.jpg

Kesken kaiken soitti ystävä, joka pyysi mukaansa Kuljun Kartanoon, koska oli kuullut siellä olevan jonkun superhyperpoistoalemyynnin. Lupasin lähteä, joten hipsin takaisin kotiin, vaihdoin kuivat vaatteet päälle.

694253.jpg

Olikin sitten oikein riemukkaat alennusmyynnit. Siellä oli pihalle pystytetty sellainen poistomyyntiteltta, johon toiveikkaana sitten suuntasimme. Veikkaisin, että olivat löytäneet jonkin erittäin unohdetun 80-luvulla myymättä jääneen varastonsa ja päättäneet toivorikkaina laittaa kaiken myyntiin. Halpaa oli kyllä, euroa ja paria hinnat, mutta voi elämä millaista tavaraa. Ja osa myös rikkinäistä. Parasta antia oli eräät ulkolyhdyt, jotka selvästi olivat olleet jo käytössä jossain. Yhdestä oli lasi rikki, toisessa roikkuin heinää ja lehtiä ja kaikki olivat ihan kuraisia. Olisipa ollut kamera mukana.

Tästä kaikesta suuresti huvittuneina, päätimme suunnata hiukan miellyttävämmille vesille, ettei reissumme vallan menisi hukkaan. Koska kuitenkin olimme jo Lempäälän puolella, niin äkkiäkös siitä sitten Ideaparkiin suhauttaa. Ja mehän suhautimme. Siellä menikin sitten rattoisasti melkein pari tuntia aikaa. En kyllä ostanut sieltäkään mitään, mutta ystäväni sentään löysi mitä oli etsimässäkin. Joten loppu hyvin, kaikki hyvin.