1249440.jpg

Se mikä tässä harmaassa epätalvessa on erityisen harmillista on se, että valokuvaaminen on jäänyt minulta melkein kokonaan. Kesällä kuvia kertyi satoja ja taas satoja, nyt ei juuri ollenkaan. Ei vaan huvita lähteä kuvaamaan tuollaisia maisemia. Haluaisin lunta ja aurinkoa, kauniita kuvia.

1249437.jpg

Tälle päivälle on luvattu lumisadetta. Itseasiassa jossain luki, että Pirkanmaalla alkaa sataa noin kello 14.00. Eipä näy ainakaan vielä. Jos tulisi sillä tavalla sopivasti lunta, joka pysyisi maassa, ja sitten tulisi aurinkoisia pikkupakkaspäiviä, niin lähtisin oitis ulos kuvailemaan. Minä pidän siitä, valokuvaamisesta, mutta nyt nämä kelit yrittävät latistaa intoani.

Kaikenlisäksi vuorotyöllisistä syistä en ole nähnyt ihastuspoikaani koko viikolla, enkä näekään ennenkuin ensi maanantaina. Mälsää. Ja toisaalta hassua. Kun vielä hetki sitten olimme vain samassa työpaikassa (hyvin eri työtehtävissä) työskenteleviä, jotka kohtasivat vain satunnaisesti käytävillä, sitten aloimme tutustua paremmin ja nyt yhtäkkiä onkin vähän ikävä toista ja odottaa sitä koska taas nähdään. Pääsi yllättämään itsenikin tällainen käänne. Hih.

Tänään kuulin sentään talitintin sirkuttavan. Tuli ihan keväinen mieli siitä.

1249448.jpg

Kaikki kuvat ovat marraskuulta (kun hetken oli oikea talvi) ja aukevat isommiksi klikkaamalla.