Kävin eilen äidin luona kylässä. Tai isäkin asuisi kyllä samassa osoitteessa, mutta oli lähtenyt mökille. Olivat ostaneet vasta uuden paremman digiboksin ja isä oli vienyt vanhan (sellainen halpa karvalakkimalli) mökille mukanaan. Äiti sitten sanoi, että kyllä isä on nyt sitten varmasti tyytyväinen kun sai sen boksin sinne mökille, kun on ihan omissa oloissaan, että saa rauhassa katsella sitten sitä aikuisviihdettä mitä tulee joltain kanavalta ilmaiseksi joskus yöllä. Tässä vaiheessa teki mieli heittää kädet korville ja alkaa lallattamaan. Laalaalaalaa minä en kuule mitään.

Mutta kun on kuulemma katsonut ennenkin! Äiti on huomannut, että isä on nopeasti vaihtanut kanavaa äidin tullessa paikalle, ja sitten äiti on ovelana myöhemmin tarkistanut back-napilla, että mikä se kanava oli. Kiero äiti minulla. Ja miksi ihmeessä se kuvitteli, että minä haluan kuulla kaiken tämän!

No, ihminen ja mies se isäkin on, mutta eikö kaikki ihmiset halua säilyttää omista vanhemmistaan sellaisen siveän ja neitseellisen käsityksen. Siis haikarahan minutkin on tuonut.