Väsyttää. Vaikka otin päivätorkutkin aiemmin. Päivällä särki päätä. Eilisestä asti on ollut jalat kipeät, jotkin lihakset reisistä. Vaikka en ole harrastanut mitään liikuntaa edes. Voiko lihakset kipeytyä kahden tunnin seisomisesta pakkasessa?

Tänään sivupohjastani katosi vuorostaan taustavärihässäkkä, korvasin sen jo itse uudella tähtikuviolla. Sekä linkkinappi sivupohjani tekijään katosi myös. Vaikka kohtahan tämä on tätä menoa jo oma tekemäni lähes kokonaan koko pohja.

Olen myös miettinyt työjuttujani, että pitäisikö sitä tosissaan alkaa etsimään sitä uutta työpaikkaa, vai vasta kesän jälkeen. Toisessa vaakakupissa houkuttimena nimittäin painaa ajatus kesälomasta, joka minulla olisi jos pysyn kesään asti tässä vanhassa paikassa. Tietysti jos vastaan tulisi jokin oikein kiinnostavan oloinen työpaikka, niin toki sitä hakisin loman menettämisenkin uhalla.

Ja ihastuspoikakin vaivaa mieltäni. Sekä hyvällä että huonolla tavalla. Tai pääasiassa hyvällä, mutta sitten se pieni epäuskon ääni naputtaa takaraivossani, joka koittaa saada minut epäilemään, että turhaan tässä haaveilen.

Mutta asioilla on tapana järjestyä. Suuntaan tai toiseen. Katsellaan mitä tuleman pitää.