Taitaa olla aika tehdä yhteenveto lauantaina julistetusta musiikkitaistosta. Siinähän kävi niin, että Rasmus vei voiton Sunrise Avenuesta äänin 5-1. Sen lisäksi janssoninkiusaus sai yllätysosallistujana yhden pisteen ja toisaalta taas myös oksennusreaktioita. Pisteitä ropisi myös rusinattomalle maksalaatikolle yksi kappale. En ole kovin yllättynyt tuloksesta, varsinkaan noiden musiikkipitoisten pisteiden saajien kesken. Ruokapuoli pääsi vähän yllättämään.

Tänään näin kadulla naisen, jolla roikkui pätkä vessapaperia housun kauluksesta takapuolella. Ja minä kun olen aina luullut, ettei sellaista satu oikeassa elämässä, vain televisiossa. Istuin bussipysäkillä, enkä kyllä juossut naisen perään kertomaan asiasta. Olihan sillä kaksi miestä seurassaan, toivottavasti jompikumpi niistä huomasi ja korjasti tilanteen ennenkuin pääsivät ihmisten ilmoille. (Tämä nimittäin tapahtui Nekalassa, Nekala ei ole kovin ihmisten ilmoilla.)

Äärettömän humalainen miesihminen grillailee tuolla meidän pihamme grillikatoksella. Minulla on suora näköyhteys keittiön ikkunasta sinne. Hyvä kun pystyssä pysyy. Tuosta ei kyllä hyvä seuraa. Tai sitten mukana on taas se kuuluisa juopon tuuri.

Teki mieli päivittää valokuvablogiakin, mutta vuodatuksen kuva-albumi ei nyt suostu yhteistyöhön kanssani. Kovin on hidasta toimintansa nyt.