648141.jpg

Näyttää vahvasti siltä, että ihmisillä on näillä ilmoilla muutakin tekemistä kuin istua tietokoneen äärellä. Suosikkiblogien lista ei päivity samaa vauhtia kuin talvella, ja itseäkin tuo ulkomaailma vetää kummasti enemmän puoleensa kuin tämä koneella istuminen.

648150.jpg

Sauna Open Airit kuuluivat mainiosti aidan väärälle puolelle, ja etenkin Megadeth ja Kotiteollisuus rokkasivat mukavasti. Ja rokkimiehiä, niitä oli kadut, torit ja puistot väärällään, niin ettei oikein tiennyt mihin päin olisi katsonut, ettei vaan missaa ainakaan niitä parhaita!

648160.jpg

Ääneni on ollut hiukan kateissa muutaman päivän, ja syynä ei edes ole se, että olisin huutanut ääneni käheäksi rokkikonsertissa! Jotain kesäyskää, mokoma. Lisäksi vanhat luuni eivät enää kestä useana päivänä kovilla nurmikoilla istumista. Voisi luulla, että nurmikot ovat pehmeitä, mutta eivät ne ole, ainakaan pidemmän päälle. Eilen illalla toinen jalkani oli lähes kuollut ja astuminen sattui yläreiteen tai jonnekin lonkan tienoille. Ja kaiken tämän lisäksi nahkani kuoriutuu mukavasti niiltä edellisviikonloppuna polttamiltani alueilta. Ja tästä kaikesta huolimatta, olen sitä mieltä että mikään ei ole mukavampaa kuin kesä ja lämpimät ilmat!

648152.jpg

Kohta pitää varmasti taas lähteä ulos, nyt kun vielä on lämmin. Uhkailevat ehkä hiukan viilenevää ensi viikolle. Mutta ei se mitään, kunhan lämmin taas jatkuu kahden viikon kuluttua, kun minulla alkaa kesäloma. Kokonainen neljän viikon kesäloma!

648164.jpg

Hauskaa sunnuntaita kaikille! Ylös, ulos ja aurinkoon!