Jatketaanpa vielä hiukan eilisiä muisteloita. Muistaako kukaan Professori Balthazaria? En muista tarkalleen koska tämä on pyörinyt televisiossa, mutta olin silloin hyvin pieni tyttö, joten luulisin että siinä 70-luvun lopussa tai aivan 80-luvun alussa. Mutta mieleeni oli erityisesti painunut tämän ohjelman alkutunnus, joka nyt kylläkin paljastui lyhemmäksi ja vähemmän jännittäväksi kuin muistin. Ei ehkä pitäisi kaivella kaikkia lapsuusmuistoja ja romuttaa niistä jääneitä mielikuvia.

                                      612903.jpg

Tämä vanhojen lastenohjelmien muistelu sai alkunsa siitä, kun etsin netistä mukavia soittoääniä puhelimeeni ja päädyin Tohtori Sykerön tunnusmusiikkiin. (Sisäinen lapsi minussa ei tahdo kovin aikuismaisia soittoääniä..) Tohtori Sykeröllä on myös omat kotisivut!

                                         612912.jpg

Ja sitten oli tietysti vielä Inspector Gadget, jota tuijotettiin muinaiselta Sky Channelilta silmä kovana, vaikka ei kielestä mitään ymmärrettykään. 

Tästä aiheesta nyt riittäisi vaikka romaanin verran juttua, nyt kun pään sai auki, tuntuu sitä vauhtia tulvivan kaikkia lapsuusjuttuja yhtäkkiä mieleen. Mutta taidanpa säästää teidät enemmiltä höpinöiltä, ainakin tällä kertaa.

Hyvää viikonloppua kaikille!

P.S. Tampereen keskustassa haisi aamuvarhaisella aivan märällä sukalle.