Atreyu - Honor


Jostain syystä keskiviikot ovat minulle aina se viikon raskain päivä. Tämäkin päivä on mennyt ihan harakoille töistä pääsyn jälkeen, kun lojun vaan enkä saa mitään aikaiseksi. Positiivista on se, että tämän viikon jälkeen minulla alkaa kesäloma, ja se tarkoittaa että neljä seuraavaa keskiviikkoa menee (toivottavasti) pirteämmissä merkeissä!

Tuntuu vähän hassulta aloittaa kesäloma jo nyt. Olen tottunut pitämään lomaa vasta heinäkuun puolella, mutta tällä kertaa en saanut toivomustani läpi, koska toivojia oli niin paljon ja lomat määrättiin ihan mielivaltaisesti. Jotenkin en ole nyt ollenkaan asennoitunut vielä lomalle lähtöön. Se lomafiilis iskee minuun vasta varmaan ensi maanantaina, kun ei tarvitsekaan herätä aamulla kukonlaulun aikaan.

Mitään erityisiä lomasuunnitelmia en ole tehnyt. En kuulu niihin ihmisiin joiden mielestä loma täytyy tupata täyteen kaikkea etukäteen suunniteltua ohjelmaa. Minusta on mukava olla vaan ja antaa asioiden mennä omalla painollaan. Mökillä voisi käydä välillä laiskottelemassa ja ehkä jotain muuta mukavaa voisi keksiä jossain välissä. Eikä pieni lomaromanssikaan olisi pahitteeksi, tai pidempikestoinenkin kävisi kyllä.. :)