Onpa tänään ollut sateinen ja kolean oloinen päivä. Päivällä katsoin, että lämpömittari näytti sisälle 24 astetta lämmintä, silti tuntui että pitää vetää villatakki päälle ja teki mieli kääntää patteri jo päälle. Mutta kas, minähän en sitä itse päätä koska se päälle syksyllä lyödään, taloyhtiö ei selvästikään halua antaa meille vielä lämpöä. Hirvittää, kun tuo sivupalkkini säätyttö ei ymmärrä pukea enemmän vaatteita päälle, luulisi sitäkin jo palelevan.

Paitsi eikös tuolla aurinko sitten juuri ala pilkottelemaan, kun pääsen valituksen makuun.

Katsoin eilen elokuvan The Aviator. Lentäjäkö se nyt sitten on suomeksi. Olkoonkin viiden Oscarin elokuva, ja olkoonkin että Leonardo DiCaprio ja Cate Blanchett ovat hyviä näyttelijöitä, niin itse elokuva oli kyllä varsin tylsä. Ja olihan siellä myös Jude Law, taisi peräti kolme minuuttia näkyä koko elokuvassa.

Olen muuten oikeasti sitä mieltä, että Leonardo DiCaprio on yksi parhaita tämän oman sukupolveni miesnäyttelijöitä. Sen jälkeen kun sai karistettua sen Titanic-leiman otsastaan, on tehnyt monta loistavaa roolisuoritusta. Erityisesti elokuvassa The Departed, joka oli paikoin aika karmivaa ja raakaa menoa, tykkäsin ihan valtavasti Leonardon roolihenkilöstä. En pidä, että hän olisi mitenkään erityisen hyvännäköinen, mutta jotain sellaista karismaa hänestä löytyy joka toimii elokuvassa kuin elokuvassa, ja roolisuoritukset ovat aina yhtä uskottavia.

910134.jpg

Ai niin, ja sitä vielä piti kysyä, että mikä juttu se nyt oikein on se Facebook, mistä kaikkialla vouhkataan tällä hetkellä niin kovasti? Jos joku osaa nyt lyhyesti ja ytimekkäästi perustella minulle, miksi sellainen pitää olla kaikilla ja mitä minä sillä tekisin, niin saatan jopa uskaltautua kokeilemaan.

909078.jpg