Huvittaa tuo kauhea kohuotsikointi siitä, kuinka Ville Valo on ollut puoli vuotta ilman seksiä. Uskon, että se kohu on nimenomaan siinä otsikoinnissa ja toimittajien päissä, eikä Villen omassa kertomuksessa. Huvittaa myös Big brother-kilpailijat, jotka muutaman viikon talossa oltuaan, ovat suunnilleen ihan sairaita seksin puutteesta. Sama juttu muuten joka vuosi. Ja lähes jokainen ainakin väittää, että talossaoloaika on pisin aika, jonka on joutunut olemaan ilman. Eli kauimmin talossa olevilla noin kolme kuukautta.

Onko minussa jotain vikaa, kun pidän ihan normaalina, että ilman parisuhdetta elävä ihminen saattaa helpostikin joutua olemaan ilman vähintään noin kauan. Itse olen ollut jo reilun vuoden ilman, enkä itke sitä tuolla pitkin kyliä. Vai olenko vaan tylsä, kun en tajua mennä hakemaan baarista jotain yhdenillan miestä, jollaisen kanssa se ilo loppujen lopuksi taitaa jäädä aika kauaksi toivotusta. Luulisin.

Voi tietysti olla, että olen vaan väärässä ja ennakkoluulojeni uhri, koska en ole ikinä harrastanut yhdenillan juttuja täysin ennestään tuntemattoman ihmisen kanssa. Omat yhdenillan kokemukseni ovat aina olleet sellaisia, joissa on kuitenkin jo tunnettu toista ja ollut kaikenlaista pientä ilmassa jo jonkin aikaa, mutta sitten ovat syystä tai toisesta jääneet kehittymättä sen kummemmiksi suhteiksi.

En vaan pidä ajatuksesta, että toisin kotiini jonkun miehen, jonka olisin tavannut vasta samana päivänä. Kyllä sen verran pitää tuntea, että voi toiseen edes jollain tasolla jo luottaa.

Paitsi jos Ville Valo nyt tulisi soittamaan ovikelloani ja haluaisi puolivuotisensa päättyvän, niin voisin ehkä juuri ja juuri tehdä poikkeuksen. Nyt kun se on taas ajanut sen kamalan partansa pois ja vähän siistiytynyt muutenkin.

Outoa on muuten sekin, asiasta toiseen, että se vielä jokin aika sitten valittamani syysapatia tuntuu kadonneen kuin tuhka tuuleen. Olen ollut yhtä hyvää tuulta ja hymyä jo viime viikon puolivälistä lähtien.

Iloista keskiviikkoa vaan teillekin kaikille!