Minulla on työaamuina tarkkaan mitoitettu aika aamutoimille, koska herään muutenkin aikaisin, enkä jaksa kekkuloida ylhäällä huvikseni. Siksi hoidan aamutoimeni sillä tavalla suit sait sukkelaan, ja olen reilussa puolessa tunnissa ylösnoususta jo bussipysäkillä. Siksipä voittekin kuvitella millainen kaaos siitä syntyy, kun aamulla kymmenen minuuttia ennen pysäkillelähtöaikaa tajuaa, että bussit ovat siirtyneet tänä aamuna takaisin talviaikaan ja bussini lähteekin viisi minuuttia aikaisemmin kuin kesäaikana! Kääk. Kiire meinasi tulla, mutta ehdinpä.

Kaikenlisäksi niskani ovat jostain syystä nyt jumissa. Jonka johdosta päätäkin särki välillä. Ihme kyllä se poistui pelkällä niskojen venyttelyllä, jumitus on kyllä silti edelleen paikalla.

Kaikesta tästä valituksesta huolimatta olen kyllä ihan hyvällä mielellä. Ja nyt menen ottamaan hyvin ansaitut päivätorkut. Eilen illalla nukkumaanmeno nimittäin meni aika myöhäiseksi, kun oli pakko katsoa neloselta Cold Mountain, joka kesti puoleen yöhön asti.

1812996.jpg