Tiina haastoi minut kertomaan päivän ekotekoni. Siinä ei taida paljon olla kerrottavaa. Säännöt olivat kuitenkin tällaiset:

Lähetä tämä ruusukimppu vähintään viidelle blogi-ystävällesi tai sähköpostilla ystävillesi! Mainitse oma päivän ekotekosi ja pyydä vastaanottajaa mainitsemaan oma ekotekonsa uusien haasteiden yhteydessä.

1234784.jpg

Päivän ekotekoni:

  • Suihkussa käydessäni en lorottanut vettä menemään koko ajan, vaan suljin hanan hiusten pesun ja muun saippuoinnin ajaksi.
  • Nukuin kahden tunnin päikkärit ja säästin selvää sähköä sinä aikana. Koska muuten olisin senkin ajan luultavasti kuluttanut tietokoneella radiota kuunnellen, nyt molemmat laitteet olivat kiinni nokosten ajan.
  • Jos tätä olisi kysytty eilen, olisin voinut vastata, että kävelin kohteesta a kohteeseen b, enkä ottanut bussia, vaikka matkaan menikin kävellen puoli tuntia. (Toisaalta se bussi kulkee joka tapauksessa, menin minä sinne sisälle tai en..)
Päivän ekokatastrofi:

  • Tämä pätee minulla vuoden jokaisena päivänä: en lajittele biojätteitä erikseen. Perusteluna se, että tuotan yksin niin vähän biojätettä. Ja kyllä, tiedän että se on huono perustelu.
En jaksa haastaa ketään, kaikki on kuitenkin jo ehditty haastaa. Mutta jos mielesi tekee silti paljastella omia ekotekojasi, niin tee se toki ja huhuile siitä kommenttilaatikossani!