Olen palannut kotimaan kamaralle. Eilen jo toki, mutta olin kotona vasta kymmenen jälkeen illalla, enkä jaksanut enää silloin raportoida. Koko reissu oli aivan mahtava. En tiedä osaako sitä edes kertoa sanoin, teidän olisi pitänyt olla itse paikalla.

Wembley oli valtava. 86 000 ihmistä siellä kuulemma oli. Foo Fighters rokkasi ihan täysillä. Kokonaisuutena ehdottomasti paras keikka mitä olen ikinä nähnyt. Ja varmaan ihan vähään aikaan tulen näkemäänkään. Sen lisäksi, että bändi oli jo itsessään aivan loistava, niin encoressa lavalle tuli vielä vierailevia tähtiä. Vanhat Led Zeppelin tähdet Jimmy Page ja John Paul Jones, ja soittivat sitten kaikki yhdessä pari Zeppelin-biisiä, Rock'n'Roll ja Ramble On.

Tunnelma stadionilla oli jotain ihan käsittämätöntä. Ei sitä voi sanoin kuvailla. Ja siinä vaiheessa kun bändi soitti yhden omista suosikeistani, My Hero, ja 86 000 ihmistä alkaa laulaa kertosäkeessä mukana, niin siinä kyllä meni kylmät väreet ja iho nousi kananlihalle. Joku siitä on jo saanut videonkin youtubeen, joten laitetaanpa se tähän. Vaikka ei se tunnelma välity ihan tietenkään ihan samanlailla videolta, kuin että oli itse paikan päällä.

Laitan kuvia myöhemmin, nyt en jaksa alkaa pienentämään niitä. Väsymys tahtoo painaa, kun aikainen työaamu oli kuitenkin taas jo tänään. Joten menen nyt ottamaan torkut. Nauttikaa te tästä videosta.