Viikonloppu sitten vierähti niin etten ole ehtinyt edes bloggaamaan uusista juonenkäänteistä. Tai no, onhan sunnuntaikin vielä viikonloppua, mutta ei sitä lasketa, peli kun on tavallaan menetetty arjen tulolle jo.

Minulla olikin poikkeuksellisen tapahtumakas viikonloppu. Perjantai-iltana, kun olin jo varautunut makaamaan sohvalla kotilötkötysvaatteissa koko illan, puhelimeni soi yllättäen. Sain kutsun eräältä miesihmiseltä tulla viettämään iltaa muutaman siiderin kanssa. Hetken (ihan pienen hetken vain) mietittyäni päätin lähteä, koin pikakaunistautumisen ja bussittelin keskustaan.

Vietettiin siinä sitten mukavaa iltaa herran kotisohvalla televisiota katsellen, musiikkia kuunnellen, höpötellen kaikenlaista ja juoden siideriä ja jotain pieniä paukkuja. Ja taisi se sitten vähän lipsahtaa sellaiseen kainalointi ja pussailumeininkiinkin. Hih. Ja sitten kellokin oli yllättäen jo vaikka mitä, ja olokin saattoi olla hiukan hiprakkainen ja väsynyt, joten jouduin jäämään sitten sinne yöksikin.

Lauantai-aamuna heräsin yllättävänkin pirteänä ja siinä aamupalan saatuani lähdin kaupan kautta kotiin, koska täällä odotti monenlaista kotityötä, jotka oli tarkoitus saada hoidettua. Kotiin päästyäni laitoin pyykit koneeseen pyörimään ja oikaisin ihan hetkeksi sängylle. Ja heräsin siitä reilun kahden tunnin päästä. Jäi sitten siivoukset ja tiskaukset tekemättä. No, ehkä tänään sitten.

Eilen illalla tuo perjantain kainalointikaverini piipahti sitten kahvilla, istuttiin vaan sohvalla ja höpöteltiin muutama tunti, mutta ei kainaloitu yhtään. Niin kivaa kuin olikin pitkästä aikaa perjantaina päästä vähän halailemaan, niin luulen, että tässä tapauksessa on silti enemmän aineksia hyväksi kaveriksi, kuin miksikään romanssinpoikaseksi. Se tärkeä "se jokin" vain tuntuu puuttuvan.

Mutta olen silti juuri nyt hyvällä mielellä, eikä yhtään harmita, että otin perjantain kutsun vastaan.

Nyt on sitten kauhea pino blogeja lukematta, eilen kävin kurkistamassa vain ne muutamat pakolliset, joita ilman en voi elää. Eli taitaa mennä tämä päivä tässä koneella istuessa.

Mukavaa sunnuntaita ihmiset!