1618902.jpg

Tänään on ollut kuuma päivä. Töissä se ei niin haitannut, koska siellä vaihtuu ilma tarvittaessa ihan mukavasti. Ihmisten tupakkatauot vaan tuntuvat herkästi venyvän normaalia pidemmiksi, minunkin, vaikka en edes polta. Mutta kun on niin mukava istua pihalla auringossa jutustelemassa. Minä olen siitä onnellisessa asemassa, että minulla on sellaisia työkavereita joiden seurassa viihdyn paremmin kuin hyvin.

Työpäivän jälkeen kävelin keskustaan, kun olisi ollut sääli heittää hienoa ilmaa hukkaan katselemalla sitä bussin sisäpuolelta. Sinkoilin hoitamassa muutamia asioita, ja sitten kun olin lähdössä kotiin, huomasin että bussini oli juuri mennyt. Kotiin on sen verran pitkä matka, etten jaksanut enää kävellä. Hetken päästä olisi tullut toinen bussi, jolla olisin päässyt melkein yhtä lähelle kotia, ja jonka normaalisti olisin ottanutkin, mutta jäinkin nyt vapaaehtoisesti odottamaan seuraavaa lähibussiani, koska oli niin mukava istua auringossa ja katsella ohikulkevia ihmisiä.

Huomenna olisi vielä työpäivä. Ja ilmeisesti yhtä lämmin päivä muutenkin. Sitten lauantaina lähdetäänkin Lontooseen! Hiphei!

Olo on ihanan kevyt ja leijuvainen.

1618924.jpg