Ensin mainos:




Lumppuja ja Lureksia-blogi


Sitten muuhun höpinään.

Eilen kyläilin yhden miespuolisen ystäväni luona. Siellä oli myös pari muuta ystäväistä käymässä, miehiä kaikki. Ilta kului huomaamatta kuin siivillä, kun juteltiin, naurettiin ja pelailtiin Colin McRae-rallia. Siitä on aikaa kun viimeksi olen sitä pelannut, mutta äkkiäpä se taas alkoi sujumaan ihan mukavasti. Voi niitä riemun hetkiä aina jos onnistuu päihittämään miesihmisen siinä lajissa, tuntuu tekevän välillä vähän tiukkaa miehelle moinen. Hih. Mutta ihan hyvässä hengessä siis kuitenkin kisailtiin.

Aika meni siis ihan huomaamatta, kun oli hauskaa ja yhtäkkiä tajusin, että kotiinpääsyni alkaa mennä aika hankalaksi, kahdella eri bussilla kun pitäisi yöaikaan sumplia. Mutta onneksi ystävällä oli mukava sohva, johon toki sain jäädä nukkumaan.

Aamulla sitten aamukahvien ja parin kierroksen jotain toista autopeliä (unohdin jo nimen) jälkeen bussittelin kotiin ja tänään olen koittanut leikkiä vähän kodinhengetärtä siivoillen ja tiskaten. Loppuillan aion viettää ihan omalla sohvalla. Idols pitää tietysti katsoa. Minä kannatan David Cookia! Ja jos jonkun elokuvan sen jälkeen katsoisi. Televisiosta tulisi ainakin Englantilainen potilas, olen sen kyllä kerran nähnyt joskus kauan sitten, mutta ei kai se pahaa tekisi virkistää vähän muistia.

Mukavaista lauantaita kaikille!

1479316.jpg