Onpas tämä vanheneminen kivaa, mutta väsyttävää. Tämä päivä on mennyt enimmäkseen laiskotellessa, vaikka ei ollut edes krapulaa.

Eilen oli kiva ilta. Sanomattakin kai selvää, että Lauri Tähkä & Elonkerjuu veti hienon ja vauhdikkaan keikan. Väkeä riitti, oli kuuma ja jalat hiukan protestoivat kun joutuvat niin harvoin tungetuiksi korkokenkiin. Eikä ollut edes mitkään huippukorkeat, mutta kun ovat niin tottuneet tuolle tennarilinjalle, mokomat.

Loppuillasta (tai yöstä oikeastaan) olimme melkein Jonne Aaronin naapuripöydässä baarissa. Harmi kun en tunne ketään Negativefaniteiniä, jonka voisin tehdä tällä kateelliseksi.

Aamulla nukuin tosi pitkään ja tänään olen vaan lukenut ja tuijotellut tv:tä. Ja napostellut eilisillalta jääneitä tarjoomuksia.

Ja koska minulla ei tosiaankaan tunnu olevan mitään järkevää sanottavaa tänään (niinkuin yleensäkään olisi), niin laitanpa taas iloksenne yhden musiikkivideon. Vaikka eilisen kunniaksi voisi laittaa Lauri Tähkää, niin en laita, vaan laitan yhden vanhemman biisin, josta olen aina kovasti tykännyt, ja joka on juuri sopivan kepeä ja hyväntuulinen tähän sunnuntai-iltaan. Ja löytyy tästäkin muuten hyvännäköinen nahkahousuinen mies.

       
                                                     Train - Drops of Jupiter