Minä yleensä kuuntelen aika sujuvasti musiikkia radiosta, ilman että koen ahdistuksia vaikka kaikki sieltä tulevat kappaleet eivät olisikaan ihan minun mieleeni koko ajan. Äsken syömään alkaessani laitoin keittiössä radion päälle. Siellä soi juuri joku iänikuinen Metallica, jonka kestin vielä ihan mukisematta, koska tiesin sen pian loppuvan. No eipä mitä, sen jälkeen alkoikin sitten Nightwishin Amaranth. Argh. Minä vaan en pidä tästä uudesta Nightwishistä, enkä varsinkaan juuri tuosta biisistä. Se on jotenkin niin sellaista lötköpoppia, ei rokkia laisinkaan enää. Vähän kihisin sitä siinä, mutta päätin kestää kuin nainen.

Mutta sitten! Kaiken tämän päälle ne löysivät ehkä maailmankaikkeuden huonoimman kappaleen. Timo Rautiaisen Kansalaispoliisi. En vaan kestä sitä. Enkä aio etsiä youtubesta sitä linkatakseni siihen, koska en halua kuulla pihaustakaan siitä.

Niin että arvatkaa vaan mitä sitten tapahtui? Löysin hyvin nopeasti radion off-kytkimen. Johan helpotti. Parempi vaan tyytyä ihan omin kätösin valittuun soittolistaan tietokoneelta.




Volbeat - Radio Girl