Ihmislapsella voi joskus olla hyvinkin vähäpätöiset, mutta rasittavat ongelmat. Tällä(kin) kertaa ongelman aiheuttaja on mies.

Ongelma lyhykäisyydessään on se, että eräs mies on ihastunut ja kiinnostunut minusta, mutta minä en miehestä. Asia käsiteltiin mielestäni jo, ja mies ilmoitti, että "kyllä sopii, että ollaan vain kavereita". Mutta silti puhelimeeni tupsahtelee esim. iltaisin viestejä joissa toivotetaan vaan hyvää yötä. Eihän hyvän yön toivottamisessa sinänsä mitään pahaa ole, mutta jos toivotusta ei edellä minkäänlainen muu kommunikointi edes saman päivän aikana, niin.. en tiedä, jotenkin se vaan ahdistaa.

Ja asiaan ei ole ollut mitään vaikutusta sillä, että en ole vastannut yhteenkään hyvän yön toivotukseen. Tekisi mieli kysyä mieheltä, että toivottaako hän kenties kaikille kavereilleen joka ilta hyvää yötä. Mutta en tahdo olla kuitenkaan ilkeäkään. Ja muitakin ns. epäilyttävä sisältöisiä viestejä on tullut muutamia.

Ehkä mies ajattelee, että sitkeys palkitaan tai jotain, mutta itse tiedän, että niin ei tässä tapauksessa koskaan tule käymään, niin soisin sen vaan luovuttavan suosiolla.

Tästä ei varmaan pitäisi ollenkaan tehdä ongelmaa, olla vaan imarreltu huomiosta ja niin pois päin. Mutta minkäs teet, kun se on alkanut sen verran ahdistaa, että joka kerta kun puhelimeni piippaa tekstaria, niin eka ajatus on, että "ei kai taas.."