Edellisen bloggauksen kommenteissa patistettiin bloggaamaan välillä. Edellisestä postauksesta onkin vierähtänyt jo kuukausi. Tosin jos patistajana toimi oma sisko, niin en tiedä voiko sitä pitää vielä merkkinä siitä, että kukaan muu haluaa kuunnella jorinoitani. Kun ei ole mitään sanottavaa. Olen välillä harkinnut jopa aloittavani ihan uuden blogin, jossa aloittaisin ikään kuin puhtaalta pöydältä, jos sitä sanottavaa sitten alkaisi taas tulla. Mutta hiukan skeptisesti suhtaudun siihenkin oljenkorteen, joten en ole aloittanut.

Mutta nyt päätin sitten blogata edes tämän verran, kerta Tiinalassa oli tällainen mukava musiikkimeemi. Tämäkin postaus tosin meinasi jäädä tekemättä, koska viisaat tietokoneen suunnittelijat ovat päättäneet ovelasti, että kuvakaappaukseen tarvittava näppäinyhdistelmä voisikin olla tässä koneessa eri kuin mitä se oli aiemmassa koneessani! (Minullahan on siis nykyään läppäri, jos en ole sitäkään muistanut tänne hehkuttaa. Läppäri ja langaton netti= vapaus valita enemmän erilaisia epäergonomisia asentoja)

Mutta siis siihen meemiin. Ohjeistus meni näin: "mitä musiikkia olet kuunnellut viimeisen vuorokauden aikana. Voit kertoa biisejä tai levyjä, mutta kymmenen levyä tai kappaletta." Itse olen tietysti kapinallinen ja listassa onkin kolmetoista biisiä. Kuvakaappaus siis last.fm-profiilistani.

Itse kuuntelen musiikkini usein ihan koneelta, shufflea käyttäen, joten joskus sekaan eksyy vähemmän hyviäkin biisejä, joita en vaan saa poistettua soittolistastani enkä syystä tai toisesta huomaa skipatakaan, jolloin kappaleet pääsevät koristamaan tilastojani tällä tapaa. Joten olkaamme ihan hyshys tuosta Private Linestä tuolla seassa. Vaikka ei sekään huono ole, mutta useimmiten kohtaa kyllä nopean skippaussormen heilahduksen.

Ja hei, olis kiva tietää käykö täällä ketään edes nykyään? Josko sitä innostuisi tästä sitten taas bloggailemaan vähän tiiviimmin.