Jos elämäni olisi yhtä vilkasta kuin se tuntuu olevan unissani, niin eipä olisi puutetta bloggausaiheista! Olis taas paljon kerrottavaa herra B:stä ja monesta muustakin. Välillä en tiedä mistä se unimaailma niitä ihmisiä niihin uniin oikein tempoo, mutta voisin kuvitella unien aiheiden perusteella, että jonkinlaista sutinaa ollaan kyllä nyt vailla.

Oikeassa elämässä ei ole mitään kerrottavaa, varsinkaan herra B:stä, josta soisin olevan jotain kerrottavaa. Ainoa kerrottava sen miehen tiimoilta on se, että alan tuntea itseni hölmöksi ja harkitsen alkavani kiertää koko tyypin kaukaa, että pääsen näistä hulluista päähänpinttymistäni. Kun sattuma (kohtalo?) ei tunnu olevan ihan tarpeeksi suosiollinen, vaikka vähän välillä tyrkkiikin.

Muuten elämä on kai ihan mallillaan. Onhan minulla kuitenkin ystäviä ja kavereita ja elämää. Ja viime viikolla tapasin taas yhden uuden ihmisen livenä, kun Mymskä piipahti Tampereella. Hassua on se, kuinka ihmiset tulevat ihan tutuiksi täällä internetin ihmeellisessä maailmassa, että melkein kuin olisi tavattu jo ennenkin. Oli mukavaa.

Silloin kun aikoinaan aloittelin tätä bloggaamista, niin olin aivan varma, että en ikinä tule paljastamaan itseäni kellekään. Saati että suostuisin tapaamaan ketään kasvotusten. Mutta niin vain on joutunut pyörtämään sanansa, kun täältä on löytynyt sellaisia kivoja tyttöjä, että olisi silkkaa hulluutta olla tapaamatta niitä! Ja tiedän vielä parikin, jotka mielelläni tapaisin, joita en vielä ole tavannut. Ehkä joku päivä. Ja lisäksi vähän vastustan näitä tampereen tyttöjen muille maille karkauksia! Kuka antoi luvan lähteä! :)

Oliskos vielä jotain. Ei kai. Illan jatkoja, ihmiset!