Eilisen postauksen kommenttiosastolla kun tuli puhetta näistä erilaisista treffisivustoista ja niillä pyörivistä ihmisistä, niin jatketaan nyt sitten vielä hiukan siitä ja niistä kriteereistäkin.

Koska itsekin olen yhdellä netin treffisivustolla hengaillut, niin olen muodostanut oman käsitykseni niistä tietenkin ja tullut siihen tulokseen, että ei sieltä kyllä kovin helppoa ole löytää normaalia, fiksua ja vielä miellyttävän näköistäkin miestä. Koska ihmisestä joutuu siellä luomaan mielikuvan usein yhden kuvan ja kirjottelun perusteella, niin kirjoituksilla on tietysti suuri merkitys siellä. On osattava antaa itsestään kirjallisesti fiksu ja kiva vaikutelma.

Itse olen valmis tinkimään jonkin verran vastakkaisen sukupuolen kirjoitustaidoista (mm. yhdyssana- ja kielioppivirheet), jos viesteistä kuitenkin välittyy fiksun oloinen kuva. Koska itsekin tunnen erään erittäin fiksun ja verbaalisestikin lahjakkaan miesihmisen, jolla vain on niin paha lukihäiriö, ettei kirjoittaminenkaan luonnistu niinkuin puhuminen. Joskus voi tietysti olla kovin vaikea erottaa, koska ihmisen kirjoitus on kökköä siksi, että ihmistä ei yksinkertaisesti kiinnosta asia ja koska syynä on esim. juuri lukihäiriön aiheuttama hankaluus.

Enemmän minua ehkä ärsyttää ihmiset, jotka kyselevät tyhmiä kuten "mistä tiedät varmasti oletko vapaa/sinkku?" tai "mitä mieltä olet epärehellisistä ihmisistä?". Ja sitten sellaiset jotka ovat omasta mielestään niin näppäriä ja korulauseisia, mutta kuulostavat ihan puppulausegeneraattorilta, tähän tyyliin: "salaperäisyys on kaunis asia ! ja omaperäisyys siinä eroittaa sen toisten ihmisten seasta löytäen persoonan omanlaisen, kultaisen ihmisen joka osaa ottaa kontaktin täällä toisiin mutta myös jatkaa tutustumista realitasolta livenä mahdollisimman pian kohdaten hänet oikeasti eikä vain virtuaalisen maailman syleilyyn jääden ihmettelemään mikä tai kuka olisi toisilleen sopivampia kuin me ? minä olen nyt vapaa ja sinkku mies ,en pysty tai voi ennustaa kauanko näin on ? siksi kysyn nämä aikaisemmat asiat sinulta ja voimme jatkaa toisiimme tutustumista kun olet valmis / mikäli haluat ?"
Tuo on suora lainaus eräästä itselleni tulleesta viestistä, toivottavasti viestin kirjoittaja ei eksy tänne. Tai mitä väliä oikestaan jos eksyy, jos tuollaista soopaa kirjoittaa, niin hyvä kai se on itsekin kuulla sen olevan soopaa. Haha. Onneksi en ole ilkeä ihminen ja jätin tuolle kaverille vastaamatta kokonaan, vaikka tekikin mieli sanoa jotain nasevaa. Ja huom. viestissä oli ennen tuota lainausosuutta sellainen parisenkymmentä tyhmää kysymystä.

Toinen mikä ärsyttää ovat ihmiset jotka eivät kerro itsestään mitään, eikä luultavasti ole kuvaakaan, mutta silti he olettavat, että totta kai minä haluan antaa heille puhelinnumeroni ja totta kai haluan tavata heidät ihan heti oitis! Ja sitten ovat vielä niin pirun sitkeitäkin jotkut, että jos et vastaa tapaamispyyntöön, niin seuraavaksi tulee viesti, jossa ilmoitetaan, ettei ole tapana antaa niin helposti periksi. Ja kolmanneksi viesti, jossa lukee vaan pelkästään "Joko?". Hohhoijaa.

En yhtään tahdo vähätellä, jos joku todella löytää noilta sivustoilta itselleen ihmisen, mutta itselläni ei kyllä taida tärpätä. Yhteydenottoja tulee kuitenkin päivittäin ja tähän mennessä olen kohdannut siellä tasan yhden, joka vaikutti tapaamisen arvoiselta. Ja jonka siis tapasinkin viime torstaina. Ja josta, yllättävää kyllä, jäi myös ihan positiivinen maku suuhun. Mutta ehkä nuo treffisivut eivät sitten kuitenkaan ole minua varten. Jospa se sitten kuitenkin jostain muualta napsahtaisi kohdalle se "oikea".