Törmäsin tässä jokunen päivä sitten internetin ihmeellisessä maailmassa juttuun (tai linkkiin, joka johdatti minut kyseiseen juttuun), joka sai taas pääni suhisemaan ja korvat savuamaan. Että minä en vaan jaksa näitä miesten kirjoittamia juttuja siitä, mitä naiset haluavat.

Miksi sinkkunaiset haluavat palan varattua miestä?

1. Naiset haluavat sellaista, mitä he eivät voi saada.

Kuten jutun mukaan esim. kengät tai varattu mies.. (lähes verrattavissa toisiinsa, eikö?) Eivätkö miehetkin halua? Miehet haaveilevat mistä lie ferrareista sun muista, mutta jos nainen haaveilee, niin se on toki pahempi asia kuin miehen terve miehinen haaveilu?

2. Naiset luulevat varattujen miesten olevan turvallisempia.

Millä perusteella? Jos minä saisin iskettyä itselleni varatun miehen, niin kyllä silloin olettaisin, että se olisi ihan yhtä helposti iskettävissä minulta poiskin.

3. Varatuilla miehillä ei ole kyseenalaisia motiiveja.

Eipä..

4. Nainen haluaa egobuustin.

Sama pätee kyllä taas miehiinkin, miksi muuten se varattu mies olisi niin imarreltu toisen naisen huomiosta? Tai jos mies iskee varattua naista. Kaikki nämä väittämät voitaisiin oikeistaan ihan hyvin kääntää myös toisin päin, varattu nainen/vapaa mies-asetelmaksi. Mutta silloinkin se olisi varmaan naisen vika.

5. Naiset pitävät haasteista.

Kukapa ei pitäisi, mutta kyllä niiden sinkkumiestenkin iskemisessä on joskus haastetta ihan riittämiin.

6. Naiset ovat ilkeitä toisilleen.

Pitänee osittain paikkansa, mutta itse en kyllä lähtisi iskemään kenenkään naisen miestä vain ilkeyttäni.

7. Varatut miehet omaavat hyvän itsetunnon.

Mielestäni ihmisen siviilisäädyllä ei ole mitään tekemistä itsetunnon kanssa. Tai ei ainakaan pitäisi olla!

 

Laitoin tuohon vaan jutun otsikot, otsikoiden alla olevat kommentit ovat omiani. Lukekaa koko juttu tuolta ylläolevasta linkistä.

Epäilemättä tuollaisiakin naisia voi olla olemassa, joista tuo juttu kertoo, mutta väitän, että enemmistö naisista on kuitenkin ihan normaaleja. Eli sinä sinkkumies, joka väität ettet saa naista noista ylläolevista syistä johtuen.. haluaisitko oikeasti edes tuollaista naista? Sillä tuskin se siitä paranee sillä, että saat sen iskettyä. Haha. Sillä useimmiten nainen joka iskee varattuja miehiä tarkoituksella on myös se samainen nainen, joka tunkee sinut suhteessa tossun alle vaikka väkisin, kieltää sinulta kaverisuhteet kaikkiin niihin naisiin, joiden kanssa olet ollut ihan viattomasti kaveri jo vuosia, eikä päästä sinua enää poikien kanssa kaljallekaan. Koska ei luota sinuun. Koska tietää kuinka helppo varattu mies on iskeä. Mutta itsepähän valitsitte.

Kaikenlaista höpönlöpöä.