Tänään on siivouspäivä. Ja mikäpä olisikaan parempaa ajanvietettä siivouspäivänä kuin meemin teko! (bongattu täältä)

1. Pehmeintä maailmassa... pumpuli.

2. Liian makeaa… kaikki tällaiset leipomoiden/konditorioiden kakut ja leivokset. En tykkää. Omatekemät vie kirkkaasti voiton.

3. Mieluisin ääni… kun makaa silmät kiinni lämpimänä kesäpäivänä mökin laiturilla ja kuuntelee vaan lintuja, veden liplatusta ja muita luonnon ääniä. Ja tietysti sen mukavan miehen miellyttävä ääni.

4. Järkyttävin haju… kyllä se joku oksennushaju on. Ja yksi haju mitä inhoan on märän koiran haju. Yök.

5. Himoittavan hyvää… olen kehittänyt itselleni pahan riippuvuuden cheese & chili nutseihin. Elikkäs pähkinöihin. En himoitse juuri koskaan mitään makeaa, kuten miehet niin virheellisesti tuntuvat kuvittelevan, että KAIKKI naiset ovat hulluna suklaaseen. Minä en ainakaan ole.

6. Tuoksuu hyvälle... mansikka, vanilja, tuore kahvi.

7. Oudoin hajumieltymyksesi… eipähän tule mitään mieleen.

8. Lapsuusajan hajumuisto... kaikki maaseudun hajut mummolasta.

9. Kutittaa... kovin herkästi kyljistä, jos joku vähänkin koskee niihin.

10. Riipii korvia... kynsillä nahan raapaisu. Tai liitutaulun. Tai ei ne oikeistaan riivi edes pelkästään korvia, vaan aiheuttavat kokonaisvaltaisen inhon puistatuksen.

11. Yrjöttävä maku... olen aika kaikkiruokainen makujen suhteen, se on pikemminkin ruoan koostumus mikä saattaa aiheuttaa yrjötystä. Eli kaikenlaiset niljakkeet ja muut eivät mene alas.

12. Pelottava ääni... kaikki sellaiset pienet äänet, joita kuuluu joskus yksin pimeällä kotona ollessa. Minkäs teet, kun pimeä pelottaa.

13. Kylmää vai kuumaa... riippuu tarkoituksesta. Siideri kylmänä, sauna kuumana. Kaakao kylmänä, kahvi kuumana. Jäätelö kylmänä, kesä kuumana. Jne..

14. Iljettää koskea... hämähäkinseitit!

15. Tuntuu hyvältä kädessä... monetkin asiat. Parhaalta tuntuisi tietysti sen mukavan miehen käsi. Kun vaan löytyisi ensin se mukava mies. :)