Sinne meni tämän vuoden Sauna Open Airit. Olipas mukavat rokit. Jalat oli koetuksella, ja vähän selkäkin paljosta seisomisesta. Sääkään ei ollut koko ajan ihan suosiollinen, mutta mitä pienistä sateista, jos meno on muuten hyvää!

Nopea yhteenveto:

Amorphis oli hyvä (tietysti), mutta kärsi varmasti hiukan soittoajankohdastaan ekan päivän ekana bändinä, vesisateessa. Yleisöä ei ollut vielä aivan valtavasti paikalla.

Eka päivä meni ehdottomasti Apocalypticalle, jota en ollut ennen nähnyt livenä, mutta aion varmasti nähdä uudelleen, jos vain tilaisuus tulee. Tiesinhän minä, että ne hyviä on pakosti, mutta nehän olivatkin ihan mahtavia! Ja Perttu on ihku. :)

1244482723_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Toisen päivän eka esiintyjä, Sparzanza, joutui hiukan olosuhteiden uhriksi siinä mielessä, että lavan edustan oli valloittanut jo illan viimeistä esiintyjää, Mötley Crüeta, odottavat pörröpäiset teinit, jotka eivät osanneet yhtään arvostaa hyvää rokkia. Taisi olla vähän liian rankkaa lapsukaisille. Heheh. Itse tykkäsin kovasti Sparzanzasta. Sanoisin jopa lauantain parhaaksi, vaikkä Mötikät hyvän keikan vetivätkin. Eivät vaan oikein musiikillisesti uppoa minuun.

Sunnuntai olikin sitten ilmastollisesti kaikkein paras päivä, aurinko paistoi ja lämmitti. Musiikillisesti viimeisen päivän voiton vei ehdottomasti Nightwish. En ole mikään ihan valtaisa Nightwish-fani ollut koskaan, vaan pitänyt että ne on ihan jees, mutta kyllä upposi livenä! Ja Tuomas on niin ihku. :)

1244482826_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja oli siellä niitä bändejä toki muitakin, mutta tässä nämä omat suosikkini. Jos jotakuta kiinnostaa, niin koko ohjelma löytyy täältä.