Huominen enää ja sitten on viikon loma! Olen kyllä niiin ansainnut tämän loman tämän kaiken ympärillä pyörineen lomautushärdellin ja omien töidenkin vähenemisuutisten jälkeen. Tuntuu, että tämä loma tulee ihan juuri oikeaan saumaan.

Nyt pitäisi oikeastaan siivota, koska saan huomenna vieraita. Mikäpä sen parempi aika blogata kuin hetki jolloin pitäisi tehdä jotain hyödyllistä.

Olen ihan innoissani, koska kaikenlaista rokkiakin on luvassa kevään ja kesän aikana. Maj Karmaa, Kotiteollisuutta ja Sauna open airia. Tänään olisi yhden tuttavapojan bändin keikka, mutta arki-ilta ja kovin myöhäinen ajankohta ei houkuta minua lähtemään liikkeelle. Harmi sinänsä, heidän keikoillaan on aina hyvä meno, olisin mielelläni mennyt.

Näin tänään herra B:nkin taas. Tahtoisinpa jonkun onnenkantamoisen jonka ansiosta pääsisin edes puheväleihin sen kanssa. Onhan se nyt ihan hullua olla ihan lääpällään mieheen, josta ei tiedä edes nimeä! Tai että onko se edes sen lääpätyksen arvoinen. Mutta kun se on söpö. Ja aina kaikkialla!

Nyt siivoamaan!