Maanantainahan julistin tällaisen kuvahaasteen.  Nyt on aika julkaista toisen ehdotuksen tulokset. Wille halusi nähdä minulta kauneimman, rumimman ja oudoimman esineen. Tämä haaste oli sikäli vaikea, että minullahan ei tietenkään ole kuin kauniita esineitä, joten oli vaikea valita sitä kauneinta. Ja vielä vaikeampi oli valita rumaa, kunnes aivoni muistivat esineen, jonka olin ilmeisen tehokkaasti yrittänyt unohtaa.

Kauneimmaksi esineeksi valitsin kuitenkin nämä ihanan söpöt keijukaiskupit:

1879255.jpg

Harmillisen harvoin vain tulee käytettyä noita, kun yksinäni juon kahvini vaan mukista tässä koneella istuen.

Rumin esine löytyi olohuoneeni nurkasta, siellä se istui hipihiljaa ja yritti näyttää unohdetulta:

1879262.jpg

Eli ministepperini. Esine ei suinkaan ole kuitenkaan ihan turha, sillä olen ihan oikeasti käyttänytkin sitä. Tosin aika kauan sitten viimeksi, viime talvena muistaakseni. (vasemmassa kulmassa kurkistelee kokoelma vanhoja kunnon vhs-elokuvia)

Oudoin esine tuottikin enemmän päänvaivaa, päädyin näihin ns. automaattipinsetteihin:

1879292.jpg

En ole päässyt ollenkaan sinuiksi tuon kapistuksen kanssa ja se on lojunutkin vuosia käyttämättömänä kaapissani.  Ihan turha vekotin, kyllä ihan perinteiset pinsetit ovat ne parhaat. Kulmakarvojen nyppiseen siis tietysti, jos joku (miesihminen) ei siellä nyt ymmärtänyt miksi pitää olla pinsetit ylipäätään.

Bonukseksi saatte vielä yhden esineen, kun kerta kuvasin sen, koska ulkomuistista tätä haastetta kootessani muistin väärin Willen toivoneen turhinta esinettä. Turhin osoittautuikin sitten koneelle tultuani oudoksi, jonka jälkeen kuvasin nuo pinsetit.

Turhimmaksi olisin kuitenkin valinnut tämän tuhkakupin:

1879299.jpg

Turha se on sikäli, että en ole voinut uhrata sitä tuhkakuppi käyttöön, koska se menisi ihan likaiseksi ja rumaksi. Mutta käy se koristeestakin. Itsehän en enää polta, mutta tuo tuhkis oli minulla jo silloin kun vielä poltin. Siitä on muuten jo noin puolitoista vuotta, kun lopetin polttamisen! Hyvä minä.