Eilisessä postauksessa pyytelin ihmisiä kertomaan mistä elämääni liittyvistä asioista haluaisitte nähdä kuvia. Vastauksia tuli melko nihkeästi, mutta ei se mitään. Aloitetaan Mimmun toiveesta. Mimmu halusi nähdä minun hiusharjani, sängynalusen sekä kuiva-ainekaapin. Vaihdoin kuiva-ainekaapin mielivaltaisesti maustehyllyksi, koska kuiva-ainekaappini on aika köyhä, siellä on tällä hetkellä ehkä pussi jauhoja, makaronia ja kahvipurkki. Maustehyllystä sen sijaan löytyy kaikkia kivoja kuivia aineita.

Mutta ekana siis se hiusharja:

1873427.jpg

Siinäpä se. Enkä edes nyppinyt hiuksia siitä pois ennen kuvausta, joten voitte ihastella samalla irtohiuksianikin. Kuitenkin olette aina halunneet.

Seuraavaksi sängynalunen:

1873424.jpg

Kiellettiin siivoamasta ennen kuvausta, enkä myöskään siivonnut. Uskokaa tai älkää. Noissa pahvilaatikoissa on kaikki synkät salaisuuteni, kuten mm. teinivuosieni päiväkirjat.

Ja viimeiseksi se kuiva-ainekaapin korvike eli maustehylly:

1873432.jpg

Tuo pingviinin näköinen on jäätelökauha. Sen takana oleva punainen juttu on Heathrow'n lentokentältä ostetun brownien käärepaperi. Keskihyllyllä vasemmalla on tuliaisiksi saatu marsipaanipossu, jonka parasta ennen päivämäärä on mennyt jo aikoja sitten, koska en ole hannonut syödä sitä.

Siinäpä ne. Wille heitti myös omat ehdotuksensa kuvahaasteeseen, ne käsittelen myöhemmin, koska Willen ehdotusta toteuttaessani joudun ajattelemaan ihan itse. Ei antanut tarpeeksi valmiita vastauksia minulle. Mokoma.

Ehdotuksia saa antaa vielä lisääkin jos huvittaa. Eikä niitä ole pakko olla kolmea, jos et keksi niin montaa.