Tällainen musiikkijuttu on kierrellyt pitkin blogeja, minä ikäänkuin tulin haastetuksi tähän mukaan, koska luin tämän Kervålasta. Tarkoituksena on siis listata viisi biisiä tähän tyyliin:

"Tämän syksyn parhaat biisit, jotka saavat olla joko täysin tuoreita tai mahdollisesti vanhempia tapauksia. Postaa siis lista näistä viidestä tämän hetken lempparilaulusta blogiisi ja haasta sitten viisi muuta bloggaajaa samaan!"

Vaikeaksi menee valita viisi erityistä, mutta kokeillaan näillä..

AFI - The Interview

Afi on tällä hetkellä, ja ollut jo jonkin aikaa, ihan minun suosikkibändini. Voisin listata tähän helposti kaikki viisi biisiä tältä bändiltä, mutta koitan antaa mahdollisuuden muillekin yhtyeille. Hehe.
"Today this small favor I'm asking,
hold me,
you may drop me tomorrow"
Laitan joka biisiin linkin youtubeen, jos ette jaksa kuunnella kaikkia viittä, niin kuunnelkaa edes tämä. Niin kaunis.

The Chameleons - Endlessly Falling

Yksi ystäväni tutustutti minut tähän yhtyeeseen ihan tässä vähän aikaa sitten. Oikeistaan kannattaa kuunnella tämäkin kappale, jos tahdotte kuulla jotain ihan erilaista mitä olette tottuneet minulta täällä kuulemaan. Tälläkin yhtyeellä on tällä hetkellä montakin kappaletta mitä voisin tähän laittaa, mutta laitan tämän, koska tällä biisillä aloitin bändiin tutustumisen.

Disco Ensemble - Fresh New Blood

Arvatkaa kuka on menossa lokakuussa katsomaan Disco Ensembleä livenä, kun tulevat Tampereelle!

Shinedown - Devour

Arvatkaa kuka on menossa marraskuussa katsomaan Shinedownia livenä Helsinkiin! (ja vähän Disturbedia siinä sivussa kaupan päällisiksi)

Avenged Sevenfold - Almost Easy

Arvatkaa kuka ei ollut katsomassa livenä Avenged Sevenfoldia, vaikka kävivät Tampereella asti Iron Maidenin lämppärinä. Nyyh. Mutta mitäs lämppäsivät sellaista bändiä mitä en voi sietää..
Tuossa videossa on muuten näemmä sensuroitu sana "suicidal", hieno vaimennus kesken biisiä.


Olisikohan ne olleet nyt siinä. Olisi tehnyt mieli laittaa myös Maj Karman Kauniiden Kuvien Musta Paraati-tribuuttilevyllä oleva Romanssi-biisi (ei siis sama kuin Maj Karman oma Romanssi) mutta sitä ei löytynyt juutuubista. Alkuperäinenkin versio olisi toki ihan hyvä, mutta olen kuunnellut viime aikoina nimenomaan tätä Maj Karman versiota.

En haasta viittä, mutta tahtoisinpa kuulla Willen ja Mimmun tämän hetken suosikit!

Ja ai niin, minulla on nyt loppuviikko lomaa! Jei!