Kävin tänään hammaslääkärissä, paikkauttamassa sen hampaan, josta paikka oli irronnut. Miksi sitä pitääkin aina jännittää ja hermoilla etukäteen sitä käyntiä, ihan suotta. Koska paikka oli vaan nätisti irronnut (tuntemattomasta syystä) ja alla oli vain ehjää hammasta, niin uuden paikan laittaminen oli ihan kivuton ja nopea toimenpide. Ja ihan ilman puudutusta. Mutta minkäs teet kun olen hammaslääkäripelkoinen, niin aina pitää vähän täristä etukäteen.

Samalla otin sitten koko suun tarkastuksen muiden paikkattavien varalta. Se aina kuulostaa paljon pahemmalta kuin onkaan, kun ei tajua mitä ne lääkäri ja hoitaja höpisevät siinä tarkastuksen aikana. Suu on täynnä kirjaimia ja numeroita. Ja lopputulos.. yksi pieni reikä. Sen kun käyn ensi viikolla korjauttamassa, niin saan taas hetken olla pelkäämättä. Toivottavasti.

Mutta koska se vaati minulta kumminkin suuria henkisiä ponnisteluja tuo käynti, niin pitihän minun sitten palkita itseäni pienellä lohtushoppailulla. Mukaani ei tosin tarttunut kuin yksi t-paita, mutta kovin kiva sellainen. Minä niin tykkään paidoista, joissa on kivoja tekstejä tai kuvia.

1946597.jpg

Sehän menee tavallaan päikseen tämä homma, yksi reikä - yksi paita. Onneksi ei ollut enempää reikiä, tulisi kalliiksi muuten tämä elämä!