Mitenkä tässä näin pääsi käymään, että nyt yhtäkkiä aamuisin on ihan pimeää siihen aikaan, kun minun herästyskelloni soi. Viime viikolla oli vielä ihan valoisaa, ihan varmasti oli. Sitten eilen aamulla luulin, että on yö kun kello herätti ja sama juttu tänä aamuna. En ala!

Ja toinen asia mikä on taas täällä, kun ihmisten lomat on loppu ja busseissa kulkee taas paljon ihmisiä.. tyhmät ihmiset ovat tulleet takaisin! Kesällä bussimatkustelu sujui ihan melkein hermoja riipimättä, mutta nyt se kiristely taas alkaa. Minä kyllä koitan olla ihan rauhallinen, ja kuunnella vaan musiikkia etten ollenkaan kiinnittäisi huomiota kanssamatkustajiin, mutta kun se on se yksi juttu mitä ei voi olla huomaamatta, vaikka kuinka katselisi ulos ikkunasta. Kun isossa osassa busseista on ne automaattiovet, jotka eivät sitten mene kiinni, jos joku ihminen majailee siinä ihan oviaukossa. Sitten bussi vaan seisoo pysäkillä, ja luultavasti juuri se oviaukossa seisova ihminen tuijottaa hölmönä niitä ovia, kun ne eivät tule kiinni, mutta ei varmana tajua olevansa itse syypää tapahtumaan. Ja muut ihmiset tuijottavat tätä hölmöä murhaavasti, ja toivovat että se tulisi pois sieltä oviaukosta, mutta kukaan ei voi avata suutaan ja sanoa sille, että tule pois sieltä oviaukosta. Siinähän sitten odotellaan.

Mutta muuten on ihan kiva, että on olemassa busseja ja ihmisiä ja automaattisia ovia ja kaikkea. Helpotti heti kun sain jakaa tämän teidän kanssanne.

1835151.jpg