1708949.jpg

Terveisiä mökiltä! Olen siis palannut kotiin. Niin mukavaa kuin mökillä onkin, niin onpa ihanaa olla taas ihan omassa kodissa ja olipa ihanaa nukkua ihan omassa sängyssä viime yö. Vaikka oma sänkyhän minulla siellä mökilläkin on, mutta silti, ei se ole sama asia.

Ilmat eivät sitten ihan helteeksi heittäytyneet niinkuin alunperin oli luvattu, paitsi yhtenä päivänä. Perjantaina mittari taisi näyttää parhaimmillaan 26 astetta varjossa.

Mökillä näkyi tietysti monenlaista ötökkää, kaakkuripari kävi kaakattelemassa meille, telkkäemo ja viisi pientä poikasta uiskentelivat järvessä ja kävivätpä meidän laiturillakin lepäilemässä. Hauskan näköisiä pienet pallerot, kun yrittivät hypätä laiturille, eivätkä aina ihan onnistuneet eka yrittämällä. Ja yhtenä päivänä laiturimme ympäristön valloittivat pienet sammakot! Tai sammakon alut. Niitä oli valehtelematta tuhansia. Molemmin puolin laituria, paksu kerros ja useampi metri molempiin suuntiin. En ole sellaistakaan ennen nähnyt.

1708951.jpg

Jos klikkaa kuvaa isommaksi näkee, että niillä on vielä pyrstöt tallessa, mutta pyrstön viereen on kehittynyt jo pienen pienet takajalat.

Mökillä tulee tietysti myös jostain syystä syötyä ihan älyttömiä määriä, mutta liikuttua vähän. Makasin vaan ihan laiskamatona ja luin kaksi kirjaa viidessä päivässä. Kun kerrankin ehti lukea. Nyt tuntuukin siltä, että tällä viikolla saa varmaan paastota, tai ainakin yrittää syödä kevyemmin. Ja ehkä kohta voisi käydä pienellä lenkillä.

Keskustassa voisi käydä tänään myös, karkottamassa viimeisetkin mökkihöperyyden rippeet.

Onneksi on vielä tämä viikko lomaa!

Iloista maanantaita kaikille!

1708954.jpg


PS. Käykää kurkkaamassa kauniita pilvenreunojakin.