Breaking Benjamin - Rain
(ei videota, paina playta ja jatka lukemista)

Aamulla bussipysäkillä mp3-soittimen napit korvissani olin kuulevinani jotain omituista veden lotinaa. Otin kuulokkeet pois korvista, enkä kuullut sitä enää. Laitoin napit takaisin korviin ja siellä se lätinä taas oli. Se kuuluikin tuohon ylläolevaan kappaleeseen, mutta enpä ole ikinä ennen huomannut moista lorinaa siellä taustalla, ennenkuin nyt kun kuuntelin korvanapeilla. Enkä muuten taaskaan onnistu kuulemaan sitä tuosta videosta. Kaikkea sitä oppii kun tarkkaan kuuntelee.

No, kuitenkin. Kun sen lorinan takia aloin katsella ympärilleni, niin havaitsin ihan lähietäisyydellä kaksi jänistä, jotka olisivat kyllä jääneet muuten huomaamatta. Siellä ne olivat aamupalalla ihan tyytyväisinä. Katso kuva!

Tänään näin myös jättimäisiä mitä lie putkikukkia. Reippaasti minua pidempiä nuo korkeimmat.

1739412.jpg

Seisoin siis ihan suorassa kukkien kanssa samalla tasolla kuvaa ottaessani, kamera koko lailla silmieni korkeudella, joten voitte ehkä päätellä tästä kukkien korkeuden.

Kaikenlisäksi näin tänään töissä yhden hauskan sarjakuvan, joka minun piti valokuvata tänne julkaistavaksi, mutta enhän tietenkään sitten muistanut. Koitan muistaa huomenna.

Onko minusta tullut tylsä vai missä vika, kun tuntuu ettei nykyään ole mitään kirjoitettavaa tänne?